"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Найбільший виробник електровозів відкрив представництво в Україні

Четвер, 5 липня 2018, 13:35
 

Французька Alstom, один зі світових лідерів з виробництва залізничного рухомого складу, відкрила своє представництво в Києві.

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на компанію.

Як відзначили в компанії, київський офіс почав роботу 1 липня, а представник Alstom в Україні вступив на посаду з 2 липня. Ним став Вадим Павленко, який буде відповідати за налагодження зв'язків з основними українськими зацікавленими сторонами в сфері економіки і залізниць для того, щоб визначити потреби місцевого залізничного ринку, пропонувати відповідні транспортні рішення і розглядати потенційні партнерства в країні.

Вадим Павленко перебуватиме в підпорядкуванні директора Alstom з продажу та розвитку бізнесу в Польщі та Україні.

Реклама:

Рішенні про відкриття київського офісу було прийнято за результатами поїздки делегації Alstom до Києва в квітні цього року.

"Компанія Alstom рада вийти на український ринок. Ми прагнемо розвивати діяльність в Україні і вибудовувати партнерські відносини з місцевою промисловістю на благо економічного розвитку України. Ми впевнені, що наше ноу-хау в залізничному секторі, досвід міжнародних партнерств по всьому світу і знання ринку залізних доріг з колією 1520 мм, особливо в Казахстані і Азербайджані, допоможуть нам задовольнити потреби Української залізниці", - повідомив старший віце-президент компанії Alstom в Європі Жан-Лука Ербаччі.

Нагадаємо, у французькій компанії Alstom розробляють проект з виробництва електровозів для України і Грузії з загальним ринком в 350 локомотивів до 2025 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: