OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 4 липня 2018, 20:00

Про санаторії в Криму, податкове "ноу-хау" та фінансову кризу.

 

Про санаторії в Криму. На окупованому півострові російська влада продала акції українських санаторіїв "Місхор", "Дюльбер" і "Ай-Петрі" за 1,5 мільярда рублів - близько 620 мільйонів гривень.

Про порти. Влітку 2018 року "дочка" глобального оператора портових послуг компанія P&O Maritime Ukraine почала надавати буксирні послуги в порту "Чорноморськ".

Про фінансову кризу. Bank of America пророкує фінансову кризу, подібну до тієї, що була у 1997-1998 роках.

Реклама:

Про завод Новинського. Господарський суд Миколаївської області визнав банкрутом публічне акціонерне товариство "Чорноморський суднобудівний завод".

Про валюту. Президент Петро Порошенко підписав закон "Про валюту та валютні операції". Головною відмінністю нового закону є ідея, що "дозволено все, що не заборонено".

Про податкове "ноу-хау". Президент Петро Порошенко вніс до Ради закон про податок на виведений капітал з урахуванням пропозицій про відповідні компенсатори бюджету.

Ви хочете знати більше?

 

Дорого та незручно: прощавайте, українські монети

Нацбанк припинив карбування монет номіналом 1, 2, 5 і 25 копійок. Як це відбуватиметься? Що зміниться для бізнесу і покупців?

 

Розбір польотів: хто відповість за туристичний колапс

Тисячі українських туристів постраждали через конфлікт туроператора та авіаперевізника і вимушені були провести кілька діб в аеропортах. ЕП з'ясовувала, чи буде хтось за це покараний, і як пасажирам захищатися в таких ситуаціях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!