"Дочка" світового портового гіганта розпочала роботу в порту Чорноморськ

Середа, 4 липня 2018, 10:32

Влітку 2018 року "дочка" глобального оператора портових послуг компанія P&O Maritime Ukraine почала надавати буксирні послуги в порту "Чорноморськ".

Про це йдеться в прес-релізі P&O Maritime Ukraine.

Таким чином, "дочка" глобального оператора портових послуг P&O Maritime тепер присутня в двох найбільших морських портах України - "Південний" та "Чорноморськ".

Як наголошується, P&O Maritime Ukraine привела в "Чорноморськ" три буксири. Вони працюють під українським прапором.

Реклама:
 
фото P&O Maritime Ukraine

"В екіпаж нових буксирів компанія залучила в тому числі і співробітників портофлоту Чорноморського порту", - йдеться у повідомленні.

 
фото P&O Maritime Ukraine

"Ми привели потужні буксири і взяли в команду кращих професіоналів. Упевнений, наш прихід до Чорноморська сприятиме підвищенню якості послуг в акваторії порту, а також становленню прозорого і конкурентного ринку буксирних послуг в Україні ", - зазначив генеральний директор компанії Михайло Соколов.

Нагадаємо, в січні 2018 року компанія P&O Maritime, яка на 100% належить найбільшому портовому оператору світу DP World Group, придбала контроль над українською буксирною компанією LB Shipping, і почала надавати буксирні послуги в порту "Південний".

Спів-інвестором угоди стала інвестиційна компанія SD Capital, що належить Андрію Ставніцеру і Філіпу Грушко.

Через деякий час після початку роботи, LB Shipping змінила бренд на P&O Maritime Ukraine. Компанія заявляє про плани продовжувати розширення своєї присутності в інші великі порти України.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!