Ryanair досі не погодив розклад з "Борисполем"

Вівторок, 19 червня 2018, 15:35
 

Міжнародний аеропорт "Бориспіль  планує завершити узгодження слотів з ірландським авіаперевізником-лоукостером Ryanair до початку липня 2018 року.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на першого заступника гендиректора аеропорту Євгена Дихне.

"На початку липня це повинно бути вже сформовано", - сказав він.

Аеропорт поки що не отримав підтвердження заявлених планів щодо польотів від лоукостера.

"Ми чекаємо зараз від Ryanair відповіді на наш лист, де ми підтвердили їм більшу частину слотів на той час, на який вони подали запит. А з тих тимчасових інтервалів, які для нас викликають побоювання і труднощі, ми запропонували деякий зсув у межах години. Сподіваюся, що найближчим часом ми завершимо узгодження", - пояснив Дихне.

"Я не бачу гострих моментів. У звичайному режимі відпрацюємо ці питання, як це відбувається з іншими компаніями. Компанії буде надана можливість летіти в аеропорт "Бориспіль" за всіма маршрутами, які вони спланували", - додав він.

Раніше глава аеропорту Павло Рябікін зазначав, що "Бориспіль" очікує підтвердження планів по польотах від компанії в травні поточного року.

МАУ навіть погрожувала знову подати в суд на Ryanair, в тому випадку, якщо питання отримання слотів і надалі не буде узгоджений з Борисполем, і одночасне прибуття/відправлення рейсів обох авіакомпаній зашкодить українському перевізникові.

Реклама:

Рекомендуємо почитати: Сів і полетів: чого очікувати пасажирам Ryanair

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: