Суд скасував рішення про стягнення 300 мільйонів з "Укртрансгазу"

П'ятниця, 15 червня 2018, 14:20

Верховний Суд скасував рішення господарських судів щодо стягнення з АТ "Укртрансгаз" 302,1 мільйона гривень на користь ТОВ "Турботрейд" та ТОВ "Турболінкс".

Про це повідомляє прес-служба "Укртрансгазу".

"Верховний Суд України на своїх засіданнях 5 та 6 червня поточного року скасував рішення господарських судів щодо стягнення з АТ "Укртрансгаз" на загальну суму 302,1 млн грн на користь ТОВ"Турботрейд" та ТОВ"Турболінкс" за фіктивні поставки обладнання та запасних частин і фіктивне надання послуг з ремонту газоперекачувальних агрегатів відповідно", - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що такого результату вдалося досягти завдяки активній позиції керівництва Генеральної прокуратури України.

Реклама:

Саме завдяки діям ГПУ Верховний суд направив справи на новий розгляд до господарського суду Київської області. 

За даними прокуратури, Турботрейд та Турболінкс, які тривалий час безпідставно намагаються стягнути кошти з Укртрансгазу за нібито поставлений товар і нібито надані послуги, зареєстровані на підставних осіб, діяльність яких пов'язують з оточенням колишнього керівництва держави.

Раніше повідомлялося, що оператор газотранспортної системи України "Укртрансгаз" змінив тип АТ з Публічного на Приватне.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: