У Києві перезапускається конкурент Uber та Uklon

П'ятниця, 15 червня 2018, 10:55
 

Одна з європейських платформ для замовлення поїздок Taxify планує інвестувати в подальше розширення своєї діяльності в Україні.

Про це йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Вона починає з перезапуску різноманітних служб в Києві і планує розвиватися в інших великих містах в 2018 році.

Генеральний директор і співзасновник Taxify Маркус Вілліг зазначив, що за минулий рік кількість поїздок, організованих за допомогою Taxify, зросла в десять разів. Крім того, сьогодні понад десять мільйонів осіб користуються сервісом у всьому світі.

Реклама:

Компанія Taxify залучила 175 млн доларів інвестицій, причому лідером серед інвесторів став автомобільний концерн Daimler, в який входить Mercedes-Benz.

У компанії заявили, що будуть використовувати інвестиції для подальшого розвитку свого онлайн-сервісу в містах Європи та Африки. Одним з ключових ринків для розширення буде Україна.

Перший запуск сервісу в Києві відбувся в 2016 році згідно з договором франчайзингу з естонськими підприємцями. Тепер компанія проведе перезапуск проекту з власною локальною командою.

Маркус Вілліг заснував компанію Taxify в Естонії в 2013 році, коли йому було 19 років. Taxify - одна з найбільш швидко зростаючих платформ для замовлення поїздок в світі з пасажиропотоком понад 10 мільйонів осіб і 500 тисячами водіїв в більш ніж 25 країнах світу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!