"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Аваков розповів про "віджим" газового бізнесу у оточення Януковича

Середа, 4 квітня 2018, 13:58
 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заперечує свою причетність до газового бізнесу екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького.

Про це він заявив в інтерв'ю Liga.net.

"Газовим бізнесом я займався і цікавився з 1992 року. Закінчив займатися в 2004 році. Остаточно тема газу вийшла з орбіти інтересів моєї компанії "Інвестор", де я був засновником, в 2010 році, коли товариш Янукович атакував всі наші активи і всі забрав", - заявив Аваков.

Коментуючи видачу ліцензій на видобуток газу компанії "Ангро Інвест", що належить оточенню Ігоря Котвіцького, довіреної особи Авакова, міністр внутрішніх справ заявив:

Реклама:

"Я не знаю, що таке "Ангро інвест". Ми не займалися і не займаємося цією фірмою. І логічна побудова журналістів "він знає його собаку, тому у них спільний бізнес" - маячня, це припущення, яке смачно звучить, але нічого під собою не має".

Прокоментував Аваков і свої відносини з олігархом Павлом Фуксом і нардепом Олександром Грановським.

"З Павлом Фуксом я знайомий 25 років, ще по Харкову, коли він був просто звичайним хлопцем. Зараз зустрічаємося частіше, тому що він переїхав до Києва, раніше жив в Москві. Іноді дзвонить мені, і ми зустрічаємося. З Грановським бачимося частіше, тому що він депутат від БПП. У дискусіях, які у нас іноді бувають з правоохоронних, податкових та інших законів, позицію БПП презентує часто якраз Грановський", - сказав він.

Нагадаємо, раніше ЕП повідомляла, що держгеонадр віддасть 11 газоносних площ на Полтавщині на позаконкурсній основі компанії, що пов’язана з оточенням Арсена Авакова.

Детальніше читайте у статті: Операція "Рента", або Як газовий бізнес Януковича об'єднав Порошенка та Авакова

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: