Три компанії оштрафували на 6 мільйонів за спотворення торгів "Укрпошти"

П'ятниця, 20 квітня 2018, 11:00

Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ "Шинні Технології",  ТОВ "Інтергума-2010" та ТОВ "Інтершина УА" за спотворення торгів, які проводила "Укрпошта".

Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

"У червні та грудні 2015 року УДППЗ "Укрпошта" проводило торги на закупівлю шин та камер ґумових нових (шини пневматичні, камери ґумові, стрічки ободові). Загальна вартість закупівель складала понад 20 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

За інформацією АМКУ, учасники зазначених торгів замінили ризики, що породжують конкуренція, на координацію своєї поведінки, чим і спотворили результати торгів.

Реклама:

Завдяки спільним скоординованим діям працівників НАБУ та Київського обласного територіального відділення АМКУ змова під час торгів була викрита, а учасники понесуть покарання у вигляді штрафних санкцій.

"ТОВ "Шинні Технології" було оштрафовано на 3 млн гривень, ТОВ "Інтергума-2010" на 1,7 млн гривень та ТОВ "Інтершина УА" на 1,7 млн гривень.

Нагадаємо, Асоціація виробників молока подала заяву до Антимонопольного комітету щодо необґрунтованого зниження закупівельних цін на молоко-сировину та можливої змови переробних заводів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: