Xiaomi представила новий смартфон - копію iPhone X

Вівторок, 27 березня 2018, 14:45
 

Безрамковий флагман Mi MIX 2S варто в два рази дешевше iPhone X, але не поступається своєму прообразу за якістю фото.

Про це повідомляє TJ.

Майже за всіма параметрами Mi MIX 2S відповідає iPhone X, а в чомусь перевершує - наприклад, в обсязі оперативної пам'яті.

Смартфон має подвійну камеру - вона така сама, як у iPhone X по дизайну, що кидається в очі.

Реклама:
 

Обидві камери мають розширення знімків 12 Мп, проте в Xiaomi вважають, що досягли більшого успіху в якості знімків, ніж iPhone, за рахунок пікселів матриці більшого розміру (1,4 мікрон проти 1,25 мікрон у iPhone) і використання модуля шумозаглушення від Sony.

У камері використовуються алгоритми штучного інтелекту - наприклад, щоб обробляти ефект боке в різних режимах.

 

Крім цього, штучний інтелект допомагає визначати текст на фото і отримувати більш чіткі букви на підсумковому знімку.

Ще одна цікава функція - автоматичний переклад тексту на фотографії і конвертація валют. У наведеному зі сцени під час презентації прикладі камера перекладала англійський текст на китайський, і поки не відомо, які ще напрямки перекладу підтримує Mi MIX 2S.

 

Розблокувати смартфон можна за допомогою сканера відбитку пальців, який, як і в минулій моделі, знаходиться на задній кришці. В Mi MIX 2S буде доступне і розблокування за допомогою розпізнавання особи, як Face ID, однак вона буде доступна пізніше з апдейтом.

Смартфон підтримує і швидку зарядку по бездротовому протоколу - згідно з даними компанії, таким чином він заряджається трохи швидше, ніж його конкуренти від Samsung і Apple.

Mi MIX 2S варто в Китаї 3299 юанів (13,5 тисячі гривень) за версію з 64 ГБ вбудованої і 6 ГБ оперативної пам'яті, а версія з 128 ГБ вбудованої пам'яті коштує 3599 юанів (15 тисяч гривень). За "королівську" версію з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ вбудованої пам'яті (плюс в комплекті з останньою йдуть чохол і бездротова зарядка) візьмуть 3999 юанів - це приблизно 16,5 тисячі гривень.

 

Кольори - чорний і білий, так само, як у iPhone X. Для порівняння, iPhone X з 256 ГБ коштує в Китаї 9688 юанів - майже в 2,5 рази дорожче.

Поки що Mi MIX 2S буде доступний лише в Китаї - старт продажів призначений на 3 квітня. Пізніше компанія збирається почати продажі в "обраних" країнах.

Відзначається, що Mi MIX 2 став для компанії приводом для гордості, який в чомусь досяг якості флагмана Apple.

Нагадаємо, корпорація Apple посіла п'яте місце на китайському ринку смартфонів в III кварталі, поступившись таким гравцям, як ZTE Corp. і Xiaomi Corp.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: