"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Київ розірвав угоду на будівництво Wi-Fi в метро

Вівторок, 13 лютого 2018, 12:00
 

Київміськдержадміністрація з 1 лютого 2018 року розірвала угоду з компанією Mosquito Mobile, яка виграла тендер на будівництво мережі Wi-Fi Київському метрополітені в 2014 році.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на оголошення КМДА в газеті "Хрещатик".

"Відповідно до рішення 19 грудня 2017 року постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури Києва ... з 1 лютого 2018 року фактично припинений інвестиційний договір від 2 грудня 2014 року "Про будівництво WiFi-мережі в Київському метрополітені ..." - йдеться в оголошенні.

Зазначений договір був укладений між КП "Київський метрополітен", ТОВ "Москіто Мобайл" і департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу КМДА.

Реклама:

Раніше Київське інвестиційне агентство наголошувало на необхідності переглянути, а можливо - й розірвати угоду з компанією Mosquito Mobile, яка виграла тендер на будівництво мережі WiFi у Київському метрополітені.

Нагадаємо, у 2014 Київська міська державна адміністрація та компанія "Фідомобайл" підписали договір про будівництво мережі WiFi в Київському метрополітені, вартістю 100 млн гривень.

Пізніше проект з будівництва мережі швидкісного Wi-Fi в київському метро було заморожено. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: