"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нацкомісія по тарифах втратила можливість приймати рішення

Понеділок, 20 листопада 2017, 14:55

Засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, не відбулося вдруге за відсутності кворуму.

Про це сьогодні під час засідання повідомив голова Нацкомісії Дмитро Вовк.

"На сьогоднішній день було заплановано розгляд проектів, що стосуються ринку електричної енергії. На виконання закону комісією були з випередженням строків виконані проекти для схвалення, але, на жаль, як ви бачите, сьогодні знову відсутній кворум, тому розгляд цих питань неможливий, він заблокований", - заявив він.

"Пропозиція з боку комісії наступна: ті, хто мали пропозиції, зауваження, прошу їх залишити в протокольному відділі для того, щоб не було ніяких інсинуацій щодо порядку денного", - сказав Вовк.

Реклама:

За його словами, в разі продовження відсутності кворуму до четверга-п'ятниці включно, на розгляд комісії будуть винесені всі питання порядку денного для того, щоб кожен міг ознайомитися з їх змістом.

"Запрошуємо вас на четвер-п'ятницю, у разі відсутності кворуму, прийти на засідання комісії, де можна буде ознайомитися з усіма питаннями, які накопичилися за два тижні, а також запрошую зацікавлених саме у вторинному законодавстві про ринок електроенергії надавати свої пропозиції до документів, які будуть розміщені просто як проекти для ознайомлення громадськістю ", - зазначив голова НКРЕКП.

Нагадаємо, президент Порошенко підписав указ "Про визначення осіб до складу Конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: