Ryanair запустив продаж квитків на рейси зі стикуванням

Вівторок, 16 травня 2017, 20:45

Лоукостер Ryanair офіційно запустив продаж квитків на свої рейси зі стикуванням.

Про це повідомляє avianews.com.

На даний момент пересадки доступні через римський аеропорт "Фьюмічіно". У разі, якщо пасажир подорожує з багажем, його речі будуть зареєстровані до кінцевої точки маршруту і перевантажені у "Фьюмічіно" службами аеропорту.

Мінімально допустимий час стикування між рейсами Ryanair в рамках єдиного бронювання становить 150 хвилин, максимальний - 6 годин.

Реклама:

Квитки, куплені на рейси Ryanair зі стикуванням в рамках єдиного бронювання, дорожче двох квитків, куплених окремо. Залежно від напрямку сума переплати може становити 8-15 євро в одну сторону.

Однак за квитками зі стиковками в рамках єдиного бронювання Ryanair буде відповідати за збереження пересадки. У разі, якщо перший рейс буде відмінено або запізниться, авіакомпанія перебронює мандрівника на наступний рейс або доставить в початковий пункт подорожі і поверне гроші.

Також пасажири зможуть пропускати сегменти перельоту в рамках свого бронювання, при цьому наступні перельоти, на відміну від практики класичних авіакомпаній, через неявку на рейс скасовуватися не будуть.

Раніше Ryanair працював в сегменті ультра-лоукостів. Дана модель передбачала перельоти тільки з точки в точку. Авіакомпанія не продавала квитки зі стиковками в рамках єдиного бронювання, а також не забезпечувала перевантаження багажу службами аеропорту без участі пасажира.

Нагадаємо, 15 березня один із найбільших європейських лоукостів - компанія Ryanair - оголосила про вихід на український ринок авіаперевезень. Ірландський лоукостер зміг домовитися з аеропортом Бориспіль про співпрацю.

Читайте також: Українці літатимуть дешевше. Це правда?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: