OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 31 січня 2017, 21:00

Авдіївський коксохім може зупинитися назавжди і інші новини за 31 січня.

НАБУ заявляє:

Серед структур-учасників корупційної схеми, через яку ПАТ "Державна продовольча зернова корпорація" зазнала збитків на суму понад 60 млн дол. (понад 1,6 млрд грн), є компанії, контрольовані російським бізнесом.

В Україні останнім часом з'явилася нова форма рейдерського захоплення приватної власності шляхом втручання в реєстри власності і підміни прізвищ власників майна.

Реклама:

Новини інфраструктури:

Один з турецьких авіаперевізників може відкрити в Україні дочірню компанію і планує запустити в Україні внутрішні рейси.

Також сьогодні міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив про те, коли в Україну зайдуть найбільші портові оператори в світі.

"Зараз ми ведемо переговори з двома великими портовими гравцями Hutchinson Ports і DP World. Сподіваюся, що Hutchinson Ports зайде в порт Чорноморськ в червні-липні. Що стосується DP World, ця компанія до кінця року буде працювати в одному з найбільших портів країни. Мова йде про порт Одеса в контексті портофлоту", - зазначив міністр.

Ми вже писали про конфлікт між міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і главою УЗ Войцехом Балчуном.

"Хтось буде новий - чи міністр, чи глава "Укрзалізниці", - сказав сьогодні міністр. Слідкуємо за розвитком конфлікту далі.

Інші новини:

Авдіївський коксохім Ахметова може зупинитися назавжди.

Найбільші оператори АЗС підвищили ціни на пальне.

У 2016 році платіжний баланс зведено з профіцитом - 1,3 мільярда.

Тексти дня:

"Податкова міліція чи фінансова поліція? Ставки — 3 до 1".

Законопроект про створення нового органу замість "репресивної" податкової міліції Кабмін розгляне 1 лютого. Чи є шанси, що бізнес з нею попрощається? 

"Держава не має морального права оподатковувати (реальних) приватних підприємців".

Оскільки жоден уряд за останні 25 років не зміг виконати зобов'язань дбати про своїх громадян, держава повинна це визнати і, принаймні, дати громадянам можливість забезпечити себе.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!