Гройсман: Я радий, що "УЗ" не буде заручником стосунків чиновників

Середа, 25 січня 2017, 12:51

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв міністру інфраструктури Володимиру Омеляну підписати рішення про передачу "Укрзалізниці".

Про це Гройсман заявив під час засідання Кабміну, відповідаючи на запитання Омеляна про рішення щодо "УЗ".

"Для мене важливо, щоб українська залізниця була успішна. Як прем'єр-міністр я зроблю все для того, щоб "УЗ" була успішна. Можете записати і відслідковувати", - заявив Гройсман.

За його словами, він підпише рішення уряду про передачу "УЗ".

Реклама:

"Уряд прийняв рішення і я його підпишу про підпорядкування "УЗ" уряду. Ви як міністерство інфраструктури можете повністю готувати нормативні акти",  - сказав Гройсман.

Крім того, премє'р заявив, що повністю задоволений таким рішенням.

"Я дуже радий, що "УЗ" не буде заручником ваших особистих стосунків ( Балчуна і Омеляна – ред.). Такі публічні рішення ми будемо приймати тут, на Кабміні", - підсумував Гройсман.

Як повідомлялося, раніше стало відомо, що Омелян наполягає на перегляді рішення Кабінету міністрів про виведення ПАК "Укрзалізниця" з підпорядкування міністерства та передачу в управління Міністерству економічного розвитку і торгівлі.

Нагадаємо, 18 січня Кабінет міністрів прийняв рішення про виведення "Укрзалізниці" з підпорядкування Міністерства інфраструктури України, перепідпорядкувавши його безпосередньо уряду.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!