У РФ хочуть перезапустити Липецьку фабрику з новим інвестором

П'ятниця, 20 січня 2017, 17:15

Закрита рішенням української групи Roshen кондитерська фабрика в Липецькій області може бути перезапущена новими інвесторами в разі продажу активу.

Про це заявив RNS губернатор регіону Олег Корольов.

"Звичайно (можливий перезапуск - Ред.). Фабрика-то жива. Якщо дійде до того, до чого має дійти - до продажу, нові інвестори запустять протягом двох хвилин", - підкреслив губернатор.

За його словами, потенційні інвестори зацікавлені в активі, але структури, пов'язані з президентом України Петром Порошенком, поки не прийняли остаточного рішення про продаж фабрики.

Реклама:

"Інтересантів вистачає, і дуже приємно це усвідомлювати. І наші російські, і неросійські. Інтерес є. Так що як тільки Порошенко остаточно прийме рішення про продаж, все піде нормально. Переживемо", - сказав він.

Губернатор відмовився назвати потенційних покупців фабрики, пославшись на угоди про нерозголошення інформації.

Раніше в п'ятницю стало відомо, що українська корпорація Roshen прийняла рішення зупинити виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики.

Повна зупинка виробництва і консервація виробничих і інфраструктурних об'єктів запланована на квітень 2017 року.

Близько 700 осіб персоналу фабрики вже проінформовані про зупинку діяльності фабрики та скорочення.

Раніше у Roshen заявили, що Путін не дає їм продати Липецьку фабрику.

27 жовтня президент Росії Володимир Путін заявив, що фабрика "Рошен" у Липецькій області, яка належить президентові України Петру Порошенку, продовжує працювати, незважаючи на певні труднощі.

Як відомо, у січні 2016 року Петро Порошенко заявив, що передав свою частку "Рошен" у незалежний "сліпий" траст під управлінням іноземного банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!