ProZorro отримала премію Open Government Awards 2016

Середа, 7 грудня 2016, 19:39

Система публічних електронних закупівель ProZorro отримала перше місце на третій щорічній премії Open Government Awards 2016.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник міністра економіки Максим Нефьодов.

"70+ країн-членів Open Government Partnership, світової ініціативи в сфері відкритого урядування - від США і Франції до Індонезії та Гондурасу. А хто найкращий в світі? Звісно, Україна! Оголошення переможців було от тільки що під час саміту OGP Global Summit в Парижі. Шкода, Барак Обама не бачив, він тільки відео-привітання надіслав. Але Олланд з нами", - написав він.

 

Нефьодов подякував всій своїй великій команді.

Реклама:
 

"Дякую всій нашій великий команді - Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, ДП "Прозорро", Transparency International Ukraine, волонтерам, майданчикам, ІТ-розробникам, донорам, Open Contracting та всім-всім! Це ваша перемога, ви круті неймовірно!!! Будуємо найкращу систему публічних закупівель в світі разом", - подякував він.

Як відомо, 20 вересня ProZorro перемогло в номінації Technology of the Future відCommunication on Top - Davos.

Нагадаємо, 19 травня 2016 року система електронних закупівель ProZorro перемогла у найбільш престижній міжнародній премії в сфері закупівель - World Procurement Awards 2016.

Як повідомлялося, 13 лютого 2015 року відбулася презентація пілотної системи електронних державних закупівель ProZorro.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!