Білоус відповів на критику Гройсмана: у відставку не збираюся

Середа, 7 грудня 2016, 16:16

Голова Фонду державного майна Ігор Білоус повідомив, що не має наміру подавати у відставку через критику з боку прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який заявив, що ФДМ не здатний ефективно проводити приватизацію за нинішнього керівництва.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Зрозуміло, що прем'єр незадоволений результатами. Я б теж на його місці був би незадоволений результатами. Я думаю, що у нас ще будуть дискусії з приводу того, які деталі, що власне призвело до цього", - сказав Білоус.

За його словами, на 8-9 грудня запланований брифінг, присвячений невдалому повторного конкурсу на приватизацію Одеського припортового заводу (ОПЗ), на якому будуть оголошені всі деталі.

Реклама:

"Ми будемо готувати звіт для прем'єра. Для нас результат конкурсу теж був сюрпризом", - зазначив голова Фонду держмайна.

Як повідомлялося, раніше Гройсман заявив про неефективність роботи Фонду державного майна України.

Як відомо, у вівторок перший заступник гендиректора ОПЗ Микола Щуріков, якого підозрюють у розтраті коштів компанії, заявив що Фонд державного майна не отримав жодної заявкина участь в конкурсі з продажу 99,567% ПАТ "Одеський припортовий завод".

Раніше, глава ФДМУ Ігор Білоус заявляв, що діалог щодо приватизації "Одеського припортового заводу" ведеться із 6-7 інвесторами.

Як відомо, 19 жовтня Кабінет міністрів схвалив умови повторного конкурсу з продажу 99,567% акцій ОПЗ і стартову ціну цього пакету на рівні 5,16 млрд гривень.

Конкурс з продажу ОПЗ (Одеського припортового заводу) не відбувся через відсутність заявок.

У серпні Хомутиннік вперше визнав, що є партнером бізнесмена Ігоря Коломойського в компанії "Укрнафтобуріння".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: