"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Шлапак: Приватбанк вдалося стабілізувати

Середа, 21 грудня 2016, 20:05

Приватбанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень.

Про це йдеться у зверненні голови правління банку Олександра Шлапак до клієнтів та працівників банку, яке є у розпорядженні ЕП.

"Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку", - заявив Шлапак.

Як відзначається у зверненні, держава з самого початку процесу націоналізації активно підтримала банк.

Реклама:

"У нас є можливість оперативно поповнювати готівку в банкоматній мережі і касах банку по всій Україні. У віторок Верховна рада прийняла закон про додаткові гарантії вкладникам Приватбанку. І вже сьогодні цифри і статистика роботи банку говорять про те, що ситуація стабілізувалася і понадлімітна підтримка банку з боку власників і регулятора, маю надію, в майбутньому не знадобиться", - заявив він.

За його словами, вже у середу обсяги отримання готівки в банкоматній мережі банку повернулися до середніх по 2016 році показників трохи більше 1 млрд гривень на добу, тільки за останню добу в банку оформлено понад 2 тисячі нових депозитів, не лише гривневих.

Шлапак впевнений, що інноваційність банку це одне з головних надбань не тільки банку, але і всієї України.

"Електронний банк Приват24, інші зручні банківські сервіси працюють стабільно і залишаться доступними нашим клієнтам, будуть ставати тільки краще. Ми не будемо знижувати ліміти кредитування корпоративних клієнтів, а навпаки, збільшимо можливості фінансування їх за рахунок подальшого розвитку програми підтримки підприємництва КУБ", - сказав голова правління.

Він також повідомив, що система оплати праці та кадрова політика банку залишаться незмінними.

"Якщо в майбутньому виникне потреба внести  до неї зміни це буде ретельно та всебічно обговорюватись зі співробітниками", - заявив Шлапак.

Нагадаємо, ввечері 18 грудня Кабінет міністрів та Рада нацбезпеки та оборони України підтримали націоналізацію Приватбанку.

Читайте також: Як рятували Приватбанк, і що відбувалося за лаштунками

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: