Екс-глава Держінвестпроекту Каськів оголошений в розшук

П'ятниця, 25 березня 2016, 10:41

МВС оголосило в розшук колишнього очільника Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Каськив объявлен в розыск. Ему повідомлено про підозру за ч.5 ст. 191 та ч.2 ст. 366 КК України.Департаментом защиты э...

Опубликовано Арсеном Аваковым 25 марта 2016 г.

"Каськів оголошений у розшук. Йому повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення і розтрата майна в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення)", - написав міністр МВС.

Реклама:

Аваков підкреслює, що департаментом захисту економіки Національної поліції спільно з Генеральною прокуратурою завершено і готово для передачі в суд справу проти Каськіва.

"Йому інкримінується розкрадання державних коштів в 2012-2013 роках - 7,5 млн гривень в результаті укладення фіктивних договорів на надання рекламних послуг з ТОВ "Глорія"", - написав він.

Крім того, як зазначив Аваков на майно Каськіва накладений арешт.

"У розслідуванні перебуває ще кілька епізодів на значно більші суми розкрадань державних коштів. Скільки мотузочці не витися...", - підсумував міністр.

Як відомо, в Україні Каськів є фігурантом декількох кримінальних проваджень.

Перше – за фактом зловживань керівників Державного підприємства "Нацпроект Повітряний експрес" (їм інкримінують придбання землі за завищеною вартістю, а також розміщення коштів на рахунках підприємства, що має ознаки фіктивності, та збанкрутілого банку).

Другий епізод зі справи, відкритої за часів Януковича, щодо заволодіння бюджетними коштами працівниками Держагентства інвестицій.

Влітку 2015 року міліція вилучила 1 млн гривень із сейфа у приміщенні, що належить рідному і двоюрідному братам колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: