АМКУ дозволив китайській CNBM купити сонячні електростанції братів Клюєвих

Четвер, 5 листопада 2015, 12:41

Антимонопольний комітет дозволив китайській CNBM купити сонячні електростанції, що належать компанії Activ Solar братів Клюєвих.

Про це йдеться у повідомленні АМКУ, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, АМКУ схвалив покупку китайської CNBM акцій компаній-сонячних електростанцій "Восход Солар", "Нептун Солар" (обидві -. Миколаївська обл), "Дунайська СЕС-1", "Дунайська СЕС-2", "Франко Солар "," Франко Піві "," Приозерная-1 "," Приозерная-2 "," Лиманська Енержі 1 "," Лиманська Енержі 2 "(усі - Одеська обл.).

CNBM Міжнародна корпорація є однією з найбільших державних корпорацій Китаю.

Реклама:

CNBM на ринку України близько п'яти років і є одним з найбільш потужних гравців ринку відновлюваної енергетики в Україні.

Як зазначається у повідомленні, компанія завершує оформлення низки українських активів у галузі ВДЕ.

Нагадаємо, у квітні 2015 року до Антимонопольного комітету України надійшла заява стосовно придбання компанією "CNBM International" (Китайська Народна Республіка) активів компанії "Active Solar", яка належить екс-голові Адміністрації президента Андрію Клюєву та його брату Сергію.

Як відомо, компанія Activ Solar, має низку сонячних електростанцій в Україні. Цією компанією, яка зареєстрована у Відні, згідно із документами, керує зять Андрія Клюєва. Андрій Клюєв запевняє, що продав компанію багато років тому.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: