"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Роллінз подав до наглядової ради кандидатури нових членів правління "Укрнафти"

Понеділок, 16 листопада 2015, 17:00

Керівник "Укрнафти" Марк Роллінз подав до наглядової ради "Укрнафти" кандидатури нових членів правління, з яких двоє - нерезиденти.

Про це "Економічній правді" повідомило джерело в "Укрнафті".

Крім того, за словами джерела, відповідальні за виведення коштів з компанії Пустоваров і Кущ поки залишаються в компанії.

Також, незважаючи на неодноразові вимоги наглядової ради надати розшифровки фінансової звітності за 9 міс 2015 року - Роллінз так і не надав запитуваної інформацію.

Реклама:

Як повідомлялося, на засіданні "Укрнафти"  19 листопада планується розглянути пропозиції щодо кадрових ротацій у правлінні компанії.

Раніше Роллінз заявив, що має намір змінити склад правління компанії.

Нинішній склад правління "Укрнафти", як і колишній керівник компанії Петер Ванхеке діяли в інтересах олігарха Ігоря Коломойського, зокрема - відмовлялися сплачувати державі дивіденди та накопичували податкові борги.

Зміна складу правління "Укрнафти", як і погашення боргів були основними вимогами до Роллінза з боку Кабміну та "Нафтогазу" при підписанні з ним контракту.

ПАТ "Укрнафта" - найбільша українська нафтодобувна компанія. НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній "Приват" Ігоря Коломойського - близько 42% акцій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!