У Авакова пояснили, чому обшукали офіс Новинського

П'ятниця, 13 лютого 2015, 18:12

Правоохоронці обшукували офіс компанії "Смарт-Холдинг" в Києві в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками фіктивного підприємництва, протидії законній господарській діяльності та ще кількох складів злочинів.

Про це йдеться у повідомленні МВС.

"Працівники Головного слідчого управління МВС здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактами підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, а також протидії законній діяльності групи компаній", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за цими фактами відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 205-1 (Підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб-підприємців), ч. З ст. 206 (Протидія законній господарській діяльності), ч. 2 ст. 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації), ч. 1 ст. 356 (Самоправство), ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Реклама:

"13 лютого працівники ГСУ МВС України спільно з оперативниками Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України під час розслідування зазначеного кримінального провадження проведено обшук у приміщенні компанії на вулиці Ігоревській у місті Києві", - повідомляє прес-служба.

Раніше у п'ятницю ЗМІ повідомляли, що правоохоронні органи проводять обшук в офісі компанії "Смарт-Холдинг" в Києві.

Пізніше у Міністерстві внутрішніх справ підтвердили факт проведення слідчих дій в офісі промислово-інвестиційної групи Вадима Новинського "Смарт-Холдинг".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: