У МВС підтверджують обшук в офісі "Смарт-Холдингу"

П'ятниця, 13 лютого 2015, 17:42

У Міністерстві внутрішніх справ України підтверджують факт проведення слідчих дій в офісі промислово-інвестиційної групи Вадима Новинського "Смарт-Холдинг".

Про це сказали агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі МВС.

"Нині слідчий апарат МВС проводить слідчі дії в офісі Новинського", - повідомили в МВС, не уточнивши при цьому, у рамках якого кримінального провадження здійснюються ці заходи.

На запитання про те, чи стосується обшук безпосередньо компанії "Смарт-Холдинг", у МВС відповіли ствердно.

Реклама:
фото з Facebook Евгена Загорулько

Раніше в п'ятницю повідомлялося, що правоохоронні органи проводять обшук в офісі компанії "Смарт-Холдинг" в Києві.

Нагадаємо, народні депутати фракції "Опозиційний блок" заявили про перевищення службових повноважень із боку працівників МВС та Генеральної прокуратури під час обшуку в приймальні їхнього колеги з фракції Новинського за адресою: вул. Ігорівська, 7а.

"Під час проведення обшуку всі працівники цього приміщення були заблоковані в окремій кімнаті і були незаконно утримувані протягом кількох годин. Ми звертаємося до ГПУ про перевищення посадовими особами МВС і Генпрокуратури своїх службових обов'язків під час здійснення обшуку та незаконно утримання працівників", - сказав народний депутат Олександр Долженков на брифінгу.

Він повідомив, що обшук було проведено за рішенням Печерського районного суду Києва у рамках досудового розслідування в кримінальній справі за фактом підроблення документів під час реєстрації юридичних осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: