Курченко планує вивести свій банк в топ-10 або топ-20 - Тимонькін

Середа, 19 червня 2013, 15:33

У групи компаній "Східно-європейська паливно-енергетична компанія" (СЄПЕК) є плани вивести свій банк в топ-10 або топ-20 за розміром активів.

Про це заявив глава правління "Укрсоцбанку" Борис Тимонькін, який з 1 липня 2013 року перейде до СЄПЕК, передає Forbes.

"Для мене нова позиція - це погляд з іншого боку, по інший бік барикад. Хоча я знову буду керувати фінансовими організаціями плюс організовувати взаємодію групи з банками. У СЄПЕК - амбітні плани розвитку", - зазначив Тимонькін.

За його словами, фінансові умови Тимонькіну запропонували хороші.

Реклама:

"І врешті-решт, коли щось агресивно зростає - це дуже добре. Я вже скучив за агресивним зростанням, п'ять років живемо без цього", - заявив Тимонькін.

На питання чи планує група вивести банк в топ-10 або топ-20 за розміром активів, він відповів, що схожі плани є, але більш конкретно говорити поки зарано.

"Якби Сергій Віталійович мені не сподобався, я б не пішов до нього працювати. Для мене це був ключовий чинник. Курченко швидко генерує ідеї, добре і швидко думає, робить, вирішує. Мені подобається такий стиль, цікаво з ним працювати. І він не фронт-менеджер, він головний генератор ідей, їх реалізатор. А чутки про те, хто за ким стоїть, мені, загалом-то, неважливі", - підсумував Тимонькін.

Як повідомлялося, група СЄПЕК, очолювана бізнесменом Сергієм Курченко, має намір придбати середній банк на ринку України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: