Авіакомпанія Коломойського виплатила заборгованість по зарплаті

Понеділок, 4 лютого 2013, 20:38

"Дніпроавіа", що входить в альянс "Українська авіаційна група", повністю погасила заборгованість по зарплаті 700 співробітникам.

Про це йдеться в повідомленні авіакомпанії, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами виконуючого обов'язки голови правління "Дніпроавіа" Віктора Шкінделя, наведеними у повідомленні, затримки з виплатою зарплат пов'язані з низьким сезоном авіаперевезень та проблемами головного контрагента - авіакомпанії "АероСвіт".

"Вже сьогодні завдяки підтримці облдержадміністрації авіакомпанія "Дніпроавіа" здійснює польоти під своїм ім'ям. Затверджено план виходу компанії з кризової ситуації, а також подальший план її розвитку", - зазначив Шкіндель.

Реклама:

Ситуація була вирішена за участю керівника управління Нацслужби посередництва і примирення в Дніпропетровській області Ігоря Чуба, який провів зустріч з колективом авіакомпанії за ініціативою голови Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитра Колєснікова.

"Сформована в авіакомпанії ситуація із заборгованістю виплат заробітної плати називається трудовим спором і регламентована чинним законодавством України. Трудовий спір передбачає ряд дій, що допомагають вирішити розбіжності між керівництвом та працівниками. Таке вирішення питання більш дієве", - цитується в повідомленні Чуб.

"Дніпроавіа", до складу якої входить аеропорт "Дніпропетровськ", здійснює регулярні та чартерні авіарейси в країни Європи, Близького Сходу, СНД.

"Дніпроавіа" за підсумками 2011 року збільшила чистий збиток на 42% в порівнянні з 2010 роком - до 373,82 млн гривень, її чистий дохід у 2011 році скоротився на 12,8% - до 948,98 млн гривень.

Як відомо, альянс "Українська авіаційна група" підконтрольний українській групі "Приват" Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, 4 лютого було скасовано три рейси з аеропорту "Бориспіль" (Київ) в Дніпропетровськ і один рейс зі столиці в Івано-Франківськ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: