Авіакомпанія Коломойського скасувала рейси у Дніпропетровськ

Понеділок, 4 лютого 2013, 14:47

Авіакомпанія "Дніпроавіа" скасувала низку рейсів між Києвом і Дніпропетровськом, а також сполучення з Івано-Франківськом.

На 08:50 4 лютого скасовано три рейси з аеропорту "Бориспіль" (Київ) в Дніпропетровськ і один рейс зі столиці в Івано-Франківськ, передають "Коментарі".

Це рейси: 09:35 Київ - Дніпропетровськ Z6 1, 13:10 Київ - Дніпропетровськ Z6 3, 17:00 Київ - Дніпропетровськ Z6 5, 20:50 Київ - Дніпропетровськ Z6 53.

Крім того, компанія скасувала рейс до Івано-Франківська.

Реклама:

Згідно із повідомленням аеропорту "Бориспіль", скасування рейсів не пов'язане з роботою аеропорту, а викликане рішенням компанії.

Разом з тим в довідці авіакомпанії повідомили, що рейси скасовані з комерційних причин, передає "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, з 8 січня 2013 року "Дніпроавіа" у зв'язку з припиненням оперування рейсів закрила продаж авіаквитків на власному сайті, а "АероСвіт" заявив, що продовжить використовувати літаки "Дніпроавіа" на своїх рейсах згідно із договорами про надання транспортних послуг.

Як повідомлялося, "АероСвіт" припинив більшість міжнародних рейсів.

Як відомо, на початку 2013 року через затримки та скасування рейсів авіакомпанії "АероСвіт" сотні українців в ряді країн світу не змогли вчасно повернутися в Україну.

Раніше госпсуд Київської області, розглянувши заяву від ПрАТ "Авіакомпанія "АероСвіт" про банкрутство, почав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії.

Як відомо, власники "Донбасаеро" також планують розпочати процедуру банкрутства авіакомпанії

Нагадаємо, авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс "Українська авіаційна група", яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: