З набережної зник ще один клуб

Четвер, 29 липня 2010, 13:27

З набережної Дніпра прибрали один з найвідоміших у Києві нічних клубів River Palace.

Про це пише газета "Сегодня".

Міліція, бійці "Беркута" і прокуратура прибули на місце сьогодні близько восьмої ранку.

Всіх співробітників ресторану, близько десятка людей, без пояснень вивели на вулицю, а двох працівників, які відмовилися виходити добровільно, затримали.

Реклама:

Щоб забрати з набережної ресторан, співробітники прокуратури намагалися його відшвартувати, але місток, який пов'язує будову з берегом, тріснув і зламався.

Раніше в дирекції ресторану заявляли, що ця будова не пристосована плавати, тому під час буксирування може затонути, проте River Palace успішно пережив транспортування.

Нагадаємо, Мінтранс вимагає, щоб власники ресторанів і готелів, які знаходяться на воді, укладали договори на оренду безпосередньо з ним і вважає, що зараз дебаркадери руйнують набережну: причал тріскається, а під днищами суден скупчуються мул і сміття.

Крім того, претензії є і у санепідемстанції.

"Там безліч порушень. Незрозуміло, куди виходить водостік та каналізація", - говорить начальник відділу Сергій Тимошенко.

У свою чергу, ресторатори стверджують, що вони нібито підключені до загальної каналізації, але яким чином, адже каналізаційні труби в Дніпрі не проведені, відповісти точно не можуть.

8 липня з причалу вже отшвартовалі ресторан "Муракамі". Міліція і транспортна прокуратура відбуксирували його до Рибальського острова.

Як повідомлялося, власники плавучих ресторанів і готелів Києва одержали письмовий наказ від ДП "Адміністрація річпортів" покинути територію вул. Набережно-Хрещатицької.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: