Усе найкраще — дітям

Вівторок, 1 травня 2018, 11:00
Нинішнє молоде покоління неможливо захистити від комп'ютерів. Пристрої потрібні дітям не тільки для розваг, а й для навчання. Тому батькам залишається створити для дитини максимально комфортні умови. А допомогти в цій нелегкій справі може ергономічне крісло для комп'ютера Kulik System.
KULIK SYSTEM- це надсучасне підприємство, яке завдяки колосальному досвіду в області ергономіки, запатентованій системі контролю всіх зон хребта


Інновації в дії

В асортименті італійської компанії представлені десятки різних моделей. Всі вони створені з упором на конструкцію, що дозволяє зберегти правильне положення хребта без найменшого збитку здоров'ю. Є й дитячі моделі для самих маленьких — модель Kids. Такі крісла виготовляються під керівництвом досвідчених фахівців в області ергономіки. В результаті ретельних наукових досліджень і вдосконалення системи фахівцям вдалося зробити предмет меблів, який надійно захистить хребет і здоров'я дитини в цілому.

У чому секрет

Створене з думкою про здоров'я дітей, крісло KIDS забезпечує максимально правильне положення тіла дитини під час сидіння. Запатентована ергономічна система, яка контролює п'ять основних зон організму, рівномірно розподіляє навантаження на хребет. В результаті дитина відчуває себе комфортно, навіть якщо дуже довго засиділася за виконанням завдань, творчістю або грою на комп'ютері.

Кілька механізмів регулювання дозволяють налаштувати крісло під анатомічну будову людини, її зріст і пропорції тіла.

На окрему увагу заслуговують можливості вибору оптимального положення конструктивних елементів меблів. Юний користувач може з легкістю регулювати:

  • кут нахилу спинки — дозволяє вибрати найбільш зручне положення для м'язів спини;
  • кут нахилу крісла — служить для досягнення найвищого комфорту;
  • висоту крісла — мінімізує навантаження на підколінні артерії;
  • висоту підлокітників — усуває м'язову напругу з зап'ясть і передпліч;
  • спинку за висотою — сприяє підтримці і розвантаженню поперекового відділу;
  • висоту підставки для ніг Ring Base — гарантує правильне положення ніг під кутом 90 градусів.

Ергономічне крісло витримує навантаження до 80 кг, а саме має вагу всього в 22 кілограми.

Ортопедичне крісло KIDS — ідеальний вибір для дитини від 4 до 7 років за всіма параметрами. Воно рівномірно розподілить навантаження на хребет, навчить стежити за правильною поставою і збереже здоров'я.

PROMOTED