"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 21:00

Про інфляцію, про найбагатших, про ембарго, про Насірова, про Дубневичів, про нафту.

Про рейтинг найбагатших. Бізнесмени Рінат Ахметов, Віктор Пінчук і Костянтин Жеваго очолюють список найбагатших українців, президент Петро Порошенко на п'ятій позиції.

Про Насірова. Держава може стягнути 100 мільйонів гривень застави відстороненого голови ДФС Романа Насірова у бюджет, бо він порушив умови запобіжного заходу.

Про нафту. Найбільша китайська приватна нафто-сервісна компанія "Xinjiang Beiken Energy Engineering Co" заснувала в Україні дочірню компанію - ТОВ "Бейкень енергетика України".

Реклама:

Про інфляцію. Підвищення з 2017 року мінімальної заробітної плати додало 2-2,5 процентних пункти до інфляції поточного року, тоді як підвищення пенсій з жовтня додасть ще 0,3-0,6 п.п.

Про Дубневичів. Компанія народних депутатів - братів Дубневичів - виграла черговий тендер "Укрзалізниці".

Про ембарго. Росія розширила список продембарго і заборонила ввезення живих свиней і субпродуктів з ЄС, США, Канади та ряду інших країн.

Про Держгеокадастр. Кабінет міністрів призначив виконуючим обов'язки голови Держгеокадастру директора департаменту контролю за використанням та охороною земель відомства Олександра Колотіліна.

Хочете знати більше?

Недосяжні цілі: НБУ зняв рожеві окуляри і підвищив облікову ставку

Регулятор погіршив прогноз інфляції та вперше за два роки підвищив облікову ставку. ЕП пояснює, чому так сталося, і що це означає.

Техно-полуничка, або Яким буде майбутнє сексу

Майбутнє за технологіями. Секс на відстані, у віртуальній реальності та з роботами прийде на зміну сексу по телефону і гумовим жінкам.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!