В "Укрпошті" пояснили, як зміняться тарифи у 2018 році

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 13:43

Нові тарифи "Укрпошти" на універсальні послуги поштового зв’язку, затверджені НКРЗІ, в цілому зменшать вартість пересилання посилок.

Про це повідомляють у прес-службі "Укрпошти".

"Хочу заспокоїти клієнтів та повідомити, що зростання вартості міжнародних відправлень на 43% не відбувається, а у більшості груп відправлень тарифи навіть знижені", - сказав в.о. генерального директора Ігор Смілянський.

 

"Наприклад, дешевшими стане проста внутрішня письмова кореспонденція,  посилки вагою понад 3 кг як в межах області, так і в межах України за рахунок зменшення доплати за 1 кг.  Тобто чим більша вага посилки, тим менше заплатить клієнт", - додав він.

Реклама:
 

"Так, рішенням НКРЗІ "Укрпошта" приводить до єдиного рівня ціни двох однакових за своєю суттю продуктів на міжнародну доставку: бандероль до 2 кг і дрібний пакет до 2 кг. В той же час тариф на пересилання дрібного пакета не підвищується", - цитує Смілянського прес-служба.

 

"Для Казахстану, Литви, Латвії, Молдови і Грузії для постійних відправників "Укрпошта" запровадила спеціальний тариф на 40-50% дешевше стандартного. Передбачена і знижка в 5% за використання API і "особистого кабінету". Для постійних відправників при укладанні договору також буде передбачена знижка за обсяги, які розраховуються індивідуально", – наголошують у прес-службі.

 

Раніше повідомлялося, що ПАТ "Укрпошта" з 1 січня 2018 року підвищить граничні тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку в середньому на 16%, а саме: на пересилання поштових відправлень у межах України на 12,3% та до іноземних держав – на 43,2%.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: