У МАУ відреагували на арешт літака у справі Приватбанку

Середа, 13 вересня 2017, 18:06

Визначення Печерського суду Києва про арешт літака Boeing у справі про розкрадання коштів Приватбанку жодним чином не позначиться на роботі авіакомпанії Міжнародні авіалінії України.

Про це LIGA.net заявили в МАУ.

"У ЗМІ була поширена інформація про визначення Печерського районного суду від 4 вересня 2017 року у справі щодо Приватбанку. Дане визначення не накладає обмежень на користування повітряними суднами, які експлуатує авіакомпанія для виконання своїх рейсів", - заявили в компанії.

"Тому всі літаки з флоту МАУ використовуються для виконання рейсів згідно із затвердженим розкладом. Крім того, МАУ не є стороною даного судового процесу і не може його коментувати", - сказано в повідомленні МАУ.

Реклама:

Відзначається, що літак Boeing 767-300, який фігурує в ухвалі суду, належить португальській компанії Pennylane - Comercio Internacional LDA, знаходиться в лізингу МАУ і використовується на далекомагістральних маршрутах.

Як повідомлялося, у справі про розкрадання коштів з Приватбанку заарештовані будівля, яку орендує телерадіокомпанія Студія 1+1, будівля заводу Біола в Дніпрі і літак Boeing.

21 грудня минулого року Приватбанк перейшов у державну власність.

Як відомо, за словами екс-голови Приватбанку Олександра Шлапака, ГПУ відкрила кілька кримінальних справ проти колишніх керівників або власників банку за статтями 218 і 220 Кримінального кодексу, а саме - доведення банку до неплатоспроможності.

Крім того, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що ГПУ, НАБУ та САП розслідують декілька справ, пов'язаних з Приватбанком.

Читайте також: Тіні Приватбанку. Що Коломойський наобіцяв Кабміну та НБУ і не виконав

Рекомендуємо почитати: "З таким настроєм слона не продати". Чи домовиться Коломойський з державою щодо кредитів Приватбанку

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: