"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україну прийшов нідерландський сервіс навігації

Середа, 21 червня 2017, 13:20

Нідерландська компанія TomTom NV, що виробляє навігатори та програмне забезпечення до них, оголосила про розширення покриття свого сервісу для навігації на Україну.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Крім того, TomTom приходить у Литву, Естонію, Латвію, Хорватію і Румунію, а також в Оман, Катар, Бахрейн та Ізраїль.

Реклама:

"Подальше географічне розширення TomTom Traffic в Східній Європі і на Близькому Сході буде допомогою для водіїв, підприємств та урядів у покращенні управління потоком трафіку, підвищенні безпеки дорожнього руху і ослабленні впливу транспортної перевантаженості на навколишнє середовище", - заявив віце-президент з розвитку бізнесу і бізнес-операцій TomTom Андреас Ервіг.

Відзначається, що таким чином, охоплення сервісу розширилося до 64 країн.

TomTom Traffic пропонує свіжу інформацію про дорожні умови, такі як "корки", дорожні роботи і нещасні випадки. Ця інформація може використовуватися водіями для пошуку оптимального маршруту і запобігання перевантажень, а також міст і дорожніх влади для моніторингу, аналізу та впливу на трафік.

Нагадаємо, компанія Яндекс.Україна надавала послуги навігації через додатки "Яндекс.Навігація", "Яндекс.Карти" та "Яндекс.Транспорт".

Як відомо, 16 травня 2017 року президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, серед яких соцмережі "Вконтакте" і "Одноклассники", компанія "Яндекс" тощо.

Як повідомлялося, СБУ підозрює менеджмент "Яндекс.Україна" у передачі спецслужбам Росії персональних даних українців.

Йдеться про особисті дані, відомості про рід занять, спосіб життя, місце перебування, проживання, роботу, про дозвілля, джерела й розмір доходів, номери телефонів, електронні адреси і акаунти у соціальних мережах.

Повідомляється, що передавалася інформація також про співробітників правоохоронних і спеціальних органів, військовослужбовців Збройних сил та інших підрозділів, що беруть участь в антитерористичній операції на Донбасі, державних службовців.

Триває досудове слідство в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: