ОПЗ спростив відвантаження добрив на внутрішній ринок

Понеділок, 12 червня 2017, 19:15

Компанія "Еру Трейдинг" ввела в експлуатацію на ПАТ "Одеський припортовий завод" фасувальну установку для відвантаження хімічних добрив на внутрішній ринок.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Нове обладнання продуктивністю до 40 біг-бегів на годину дозволяє відвантажувати карбамід марки "Б" в м'які контейнери, що спростить реалізацію хімічних добрив і розширить перелік послуг, що надаються аграріям", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Раніше співвласник "Еру" Андрій Фаворов повідомляв, що компанія разом з ОПЗ працюють над вирішенням логістичних завдань, необхідних для нарощування поставок мінеральних добрив на ринок України.

Зокрема, сторони розглядають питання розширення підхідних залізничних шляхів, а також можливість використання барж для поставки карбаміду в центральну частину країни.

Згідно з угодою з Фондом держмайна України група "Еру" використовує потужності ОПЗ на давальницьких умовах.

Як повідомлялося, компанія "Еру трейдинг" готова зустрітися в суді з НАК "Нафтогаз України", щоб довести законність переведення "Одеського припортового заводу" на давальницьку схему роботи.

Нагадаємо, у 2016 році голова ФДМУ Ігор Білоус заявляв, що діалог щодо приватизації "Одеського припортового заводу" ведеться із 6-7 інвесторами.

Як відомо, 19 жовтня 2016 року Кабінет міністрів схвалив умови повторного конкурсу з продажу 99,567% акцій ОПЗ і стартову ціну цього пакету на рівні 5,16 млрд гривень.

Конкурс з продажу ОПЗ (Одеського припортового заводу) не відбувся через відсутність заявок.

Співвласник "Еру трейдінг" Андрій Фаворов заявив, що компанія планує взяти участь у приватизації Одеського припортового заводу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: