OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 30 березня 2017, 21:00

Головні економічні новини за 30 березня.

Про транши. Рада директорів Міжнародного валютного фонду планує розглянути виділення Україні наступного траншу за програмою розширеного фінансування 3 квітня.

Про це заявив і Петро Порошенко. За його словами, на наступному тижні на рахунки України має надійти 600 мільйонів євро макрофінансової допомоги від ЄС та 1 мільярд доларів від МВФ.

Про "Борг Януковича". Англійський суд дозволив Україні апеляцію в судовому розгляді щодо так званого російського боргу на 3 млрд доларів.

Реклама:

Про бідність в Україні. В Україні на сьогоднішній день за межею бідності живе близько 60% населення.

Про обшуки в НБУ. Обшуки в Національному банку України, проведені 29 березня, стосуються керівництва банку і пов'язане, в тому числі і з діяльністю "Платинум Банку".

Про Дніпроавіа. Рішенням господарського суду за представництва Дніпропетровської обласної прокуратури 94,5% акцій ВАТ "Авіаційна компанія "Дніпроавіа" зобов'язано списати на користь держави.

Про абонплату за газ. Міністр соціальної політики Андрій Рева каже, що введення абонентської плати за газ в жодному разі не підвищить витрати населення на послугу.

Про "зелену" електроенергію. Приватним домогосподарствам, які виробляють і продають електроенергію сонячних і вітрових електростанцій, підвищили тариф на відпуск електроенергії.

Про Фірташа. Спеціалізована антикорупційна прокуратура зізналася, що недостатньо інформувала суспільство про хід справи щодо повернення ЗТМК від людей Дмитра Фірташа державі.

Тим часом хімічні підприємства Черкаський "Азот" та "РівнеАзот", які входять до Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа, відновлять виробництво добрив.

Тексти дня:

"Держборг Януковича": чи є шанси не повернути Росії 3 мільярди.

ЕП розбиралася, як рішення Лондонського суду може вплинути на співпрацю з МВФ, інші міжнародні суперечки України і Росії, а також з'ясувала, чи є ще шанси в України в цьому судовому спорі.

Говорить і показує Гройсман: як "Нафтогаз" витісняють з Коболєва.

Навіщо Кабмін збільшує склад наглядової ради НАК "Нафтогаз України"?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!