OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 23 березня 2017, 21:00

Головні економічні новини дня за 23 березня

Про YouControl. У четвер зранку пройшли обшуки у квартирі комерційного директора, а потім генерального директора YouControl - Сергія Мільмана.

Пізніше співробітники Служби безпеки України звинуватили компанію YouControl у незаконному зборі та продажі інформації, яка має обмежений доступ та є власністю держави.

Про тарифи. Національна комісія держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг України при перегляді тарифів ТЕЦ заклала зростання ціни на вугілля на 26,2-26,5%.

Реклама:

Про дерджборг. Державний і гарантований державою борг України за січень 2017 року зріс у доларовому еквіваленті на 0,3% - до 71,21 мільярда доларів станом на 31 січня.

А ще НКРЕ на засіданні в четвер відмовилася від збільшення з 1 квітня 2017 року оптової ринкової ціни на електроенергію на 1% - до 1354,98 грн/МВт-год (без ПДВ).

Про сигарети. ДФС пропонує встановити мінімальні оптово-відпускні і роздрібні ціни на пачку сигарет з фільтром на рівні 22,44 гривні і 21,1 гривні відповідно.

Про МВФ. Міжнародний валютний фонд розраховує повідомити про нову дату засідання Ради директорів з питання завершення третього перегляду програми розширеного фінансування (EFF) для України найближчим часом.

Про Укртатнафту. АМКУ оштрафував "Укртатнафту" та ряд компаній на 1,37 мільярда гривень.

Про Насірова. У Міністерстві фінансів поки не бачать юридичної можливості звільнити підозрюваного в корупції Романа Насірова та його команду.

Текст дня:

"І вовки цілі, і вівці ситі. Чому ротація енергорегулятора муляє Порошенку і Ко".

Перша хвиля ротації складу НКРЕКП повинна завершитися до 26 травня 2017 року, однак президент, уряд та парламент не поспішають виконувати закон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!