В мережу потрапили фото нового смартфону від Samsung

Понеділок, 20 березня 2017, 12:34

В мережі з’явилися зображення смартфонів Samsung Galaxy S8 і S8 Plus з варіантами кольорових рішень.

Про це пише ITC.ua.

Зображення опублікував Еван Блесс, який регулярно надає достовірну інформацю про ще не випущені продукти, тому в автентичності картинки сумніватися не доводиться.

Зовнішній вигляд Samsung Galaxy S8 і S8 Plus вже давно не є секретом, проте можна дізнатися варіанти колірного виконання пристроїв. Відомо про три колірні варіанти: Black Sky, Orchid Grey і Arctic Silver.

Одночасно джерело опублікувало дані про ціну базових версій смартфонів Samsung Galaxy S8 і S8 Plus в Європі, а також дані про вартість аксесуарів.

В Європі базова версія Samsung Galaxy S8 коштуватиме 799 євро, тоді як за старшу модель S8 Plus доведеться віддати щонайменше 899 євро.

Що стосується аксесуарів, док-станція DeX оцінюється в 150 євро, нова гарнітура віртуальної реальності GearVR - 129 євро, а за нову панорамну камеру Gear 360 попросять 229 євро.

Нагадаємо, в січні Samsung повідомила про затримку запуску нового флагманського смартфону Galaxy S через необхідність підвищення безпеки продукції після розслідування причин загоряння преміальних пристроїв Galaxy Note 7.

Раніше ЕП писала про найбільш очікувані гаджети 2017 року, серед яких є і Samsung Galaxy S8.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!