OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 16 березня 2017, 21:00

Порошенко ввів, Гройсман заявив, Данилюк оцінив, а Гонтарева не збирається – головні новини за 16 лютого.

Порошенко ввів санкції строком на один рік до публічного акціонерного товариства "Сбербанк", ПАТ "ВіЕс Банк", ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк", ПАТ "ВТБ Банк", ПАТ "БМ Банк" в частині запобігання виведенню капіталів зазначеними юридичними особами за межі України на користь пов'язаних з ними осіб.

Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про тимчасове припинення переміщення вантажів через лінію розмежування на Донбасі.

Гройсман заявив що:

Реклама:

Державана фіскальна служба направила спеціальний підрозділ на Одеську митницю, який за 5 днів виконав місячний план надходжень.

Блокада переміщення вантажів через лінію розмежування в зоні проведення АТО загрожує економічному зростанню України, а уряд шукає шляхи стабілізації ситуації.

Гонтарева поки не збирається залишати свою посаду та оголосить про відставку за місяць.

"Зарано ще до прощальної вечірки. Я про це готова оголосити за місяць до тієї події. Я чекаю на призначення дуже професійного послідовника, технократа", - заявила Гонтарева.

Данилюк очікує надходження чергового траншу від Міжнародного валютного фонду вже наступного тижня.

Данилюк оцінив втрати від блокади Донбасу - при песимістичному сценарії збитки від транспортної блокади неконтрольованої території можуть досягти 2% ВВП.

До інших новин:

Надзвичайні заходи в енергетиці продовжено на місяць.

Єврокомісія схвалила виділення 600 мільйонів євро для України.

НКРЕ хоче закласти в тариф для ТЕЦ зростання цін на вугілля на 26%.

Google запустив грошові перекази через Gmail.

Тексти дня:

Американці допоможуть Фонду гарантування продати борги олігархів.

Фонд гарантування вкладів не може впоратися з продажем активів ліквідованих банків. Цю проблему планують вирішити за допомогою американських майданчиків. Чи є шанси, що цей процес зараз прискориться? 

Смарт-квартири: вигідна інвестиція чи ризик?

Смарт-квартири дають можливість придбати окреме житло, але породжують питання щодо якості будівництва і надійності забудовників. Наскільки вдалою буде інвестиція у малогабаритне житло нового типу?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!