OVERTIME: ГОЛОВНЕ ЗА ВИХІДНІ

Неділя, 19 лютого 2017, 21:00

Блокада ОРДЛО і "докупка" стажу для пенсіонерів - головне за вихідні.

Про блокаду ОРДЛО. Запасу вугілля на ТЕС в Києві вистачить майже на місяць без економії.

Посли країн Великої сімки закликали припинити блокування лінії зіткнення на Донбасі, а український уряд - провести необхідні реформи для гарантування енергетичної безпеки країни.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що формально питання товарообміну з окупованою територією буде вирішено і пропонує свій перелік товарів для так званого "критичного імпорту".

Реклама:

А віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд відмітила, що заяви про відсутність альтернатив постачанню вугілля антрацитної групи з окупованих регіонів Сходу України,покликані відвернути увагу громадськості від розкритих в результаті блокади ОРДЛО фактів співпраці з окупантами та контрабандних потоків.

Тим часом, учасники блокади залізничного сполучення між контрольованими владою територіями і ОРДЛО мають намір заблокувати також залізничне сполучення України з РФ.

Про "докупку" стажу. Пенсіонери отримають можливість "докупити" відсутній стаж, сплативши до Пенсійного фонду внески за відсутні роки роботи.

Про SpaceX. Компанія SpaceX запустила ракету-носій Falcon 9 з вантажним кораблем Dragon до Міжнародної космічної станції (МКС).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!