У Раді вже 22 законопроекти щодо авто з іноземними номерами

Середа, 25 січня 2017, 16:06

У Верховній Раді зареєстровано 22 законопроекти щодо врегулювання використання авто з іноземною реєстрацією.

Про це заявила голова комітету з питань податкової та митної політики, народний депутат від БПП Ніна Южаніна, передає прес-служба фракції.

"Проблема вже є дуже актуальною. У нас зараз в парламенті зареєстровано 22 законопроекти, пов’язані саме з врегулюванням цієї проблеми … тому я вважаю, що до розгляду зараз має долучитися уряд, ми маємо залучити митну службу, органи внутрішніх справ обов’язково і розв’язувати цю проблему тільки комплексно", - сказала вона.

"Робити послаблення в одному місці, не врегулювавши в іншому, ми не можемо. Ще треба звернути увагу на сплату внесків до Пенсійного фонду. Досить думати, що хтось за нас буде поповнювати Пенсійний фонд", - зазначила Южаніна.

Реклама:

Вона також додала, що "таких автомобілів кожного дня збільшується".

"Активісти стверджують, що таких автомобілів більше мільйона, митна служба говорить, що їх десь біля 50 тисяч. Але хочеться знати більш правдиву цифру. Хочу, щоб автори всіх 22 законопроектів напрацювали між собою спільну думку. Важливо, щоб будь-який законопроект пройшов обговорення у парламенті", - зауважила Южаніна.

Також депутат зазначила, що потрібно робити все для того, щоб автомобілі з іноземною реєстрацією перебували на реєстрації в Україні.

Як відомо, 24 січня перед Кабінетом міністрів зібралося близько 100 представників організації "АвтоЄвроСила", які вимагали ухвалення законопроекту 5567 для врегулювання використання машин з іноземною реєстрацією.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: