OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 9 грудня 2016, 21:00

Газ у Росії не купуємо і санкції проти Януковича - головне за 9 грудня.

Швейцарія продовжила на рік санкції проти Януковича

"На своєму засіданні 9 грудня Федеральна рада вирішила продовжити на рік замороження усіх рахунків у Швейцарії повалених президентів Бен Алі (Туніс), Хосні Мубарака (Єгипет) та Віктора Януковича (Україна) та їхнього оточення і інших осіб, тісно пов’язаних з ними" - йдеться у повідомленні Федеральної ради Швейцарії.

***

Реклама:

Дві новини про Газпром:

Перша. Домовленостей про укладення додаткової угоди до контракту між "Нафтогазом України" і "Газпромом" на тристоронніх переговорах за участю Єврокомісії досягти не вдалося.

Друга. "Газпром" подав позов в Стокгольмський арбітраж на рішення Господарського суду Києва, який задовольнив позовні вимоги Антимонопольного комітету України до "Газпрому" про примусове стягнення штрафу в розмірі 172 млрд гривень.

***

Один з найбільших міжнародних ритейлерів H&M зацікавився українським ринком.

На цьому тижні глава з розвитку нових ринків H&M Маттіас Ламберг відвідав Україну.

Під час візиту в Україну Маттіас Ламберг оглянув найбільші торговельні центри, такі як Ocean Plaza, Lavina, Gulliver і інші. Експерт також ознайомився з проектами декількох споруджуваних ТРЦ.

Компанія зацікавлена в оренді приміщень площею від 2 000 до 4 000 кв м, але остаточне рішення про прихід мережі в Україні не прийнято.

***

І ще два тексти:

Переклали прогнози на наступний рік від консалтингової компанії Nomura для агентства Bloomberg: "10 сірих лебедів". Головні ризики для світової економіки в 2017 році".

Написали про кібератаки на Міністерство фінансів, Державне казначейство та Пенсійний фонд.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: