Виконавча служба скасувала арешт майна Бахматюка

Четвер, 24 листопада 2016, 13:50

Виконавча служба скасувала своє рішення про арешт майна глави ради директорів агрохолдингу Ukrlandfarming і бенефіціарного власника визнаних неплатоспроможним банків "ВіЕйБі" і "Фінансова ініціатива" Олега Бахматюка.

Про це "Інтерфакс-Україна" повідомили в прес-службі бізнесмена.

"Ми з самого початку говорили про незаконність такого рішення. Подібні дії орієнтовані виключно на дестабілізацію компанії, в якій працює понад 37 тисяч осіб", - цитується в повідомленні Бахматюк.

12 травня прес-служба НБУ повідомила, що Печерський районний суд Києва задовольнив заяву Нацбанку та наклав арешт на все рухоме і нерухоме майно, що належить Бахматюку.

Реклама:

Пізніше прес-служба бізнесмена повідомила, що розповсюджена інформація про накладення арешту на майно на суму 4 млрд гривень не відповідає дійсності.

27 вересня Київський апеляційний суд відхилив апеляцію НБУ і залишив у силі рішення Печерського районного суду Києва від 26 травня про скасування арешту майна Бахматюка, накладеного за позовом центробанку.

"Укрлендфармінг" є Найбільшим агрохолдингом в Євразії. Займається вирощування зернових, виробництвом яєць і яєчних продуктів, вирощування великої рогатої худоби, дистрибуцією техніки, добрив і насіння.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: