"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Кличка не знайшли помилки у платіжках "Київенерго". Перерахунку не буде

Понеділок, 21 листопада 2016, 13:50

Підстав для проведення перерахунку за більшістю платіжок за тепло, виставлених ПАТ "Київенерго" жителям столиці, немає

Про це повідомив заступник голови Київської міськдержадміністрації Петро Пантелєєв, пише "Інтерфакс-Україна".

"За дорученням мера, ми комісійно розібрали це питання із залученням фахівців НКРЕКП і Мінрегіону. Висновок такий, що" Київенерго "у нарахуванні використовувало методику, затверджену постановою №1037 згідно з вимогами чинного законодавства. Порушень ми там не знайшли... Підстав для перерахунку в цій категорії (у будинках, де немає будинкових лічильників тепла і рахунки формуються розрахунковим методом) немає", - сказав він.

Нагадаємо, раніше комерційний директор "Київенерго" Євген Бушма повідомив, що перерахунок буде проведено тільки за 654 будинкам, які обладнані будинковими лічильниками тепла, проте рахунки їхнім жителям були виставлені з розрахунку за методикою.

Як повідомлялося, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко 16 листопада заявив про припинення розсилки рахунків за опалення по Києву через закладені в них неправильні тарифи.

Нагадаємо, на засіданні Кабміну Гройсман заявив, що платіжки за тепло з надмірно високими сумами, які днями отримали деякі кияни, були результатом помилки і будуть перераховані.

Як відомо, раніше в "Київенерго" також припустили, що завищені платіжки були помилкою.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: