"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

СБУ проводить обшуки на об'єктах полтавської філії "Укргазвидобування"

Четвер, 26 травня 2016, 10:01

Співробітники Служби безпеки України проводять обшуки на чотирьох об'єктах полтавської філії "Укргазвидобування".

Про це "Економічній правді" повідомив співрозмовник в НАК "Нафтогаз України".

"У середу ввечері СБУ зайшло з обшуками на 4 об'єкти полтавської філії  "Укргазвидобування", - сказав співрозмовник. За його словами, слідчі дії тривали всю ніч.

Як повідомлялося, 11 травня Служба безпеки України, Генпрокуратура і співробітники "Альфа" проводили обшук і виїмку документів в ДП "Укргазвидобування".

Реклама:

У лютому 2016 року співробітники Генеральної прокуратури України також проводили обшуки в чотирьох філіях ПАТ "Укргазвидобування".

Нагадаємо, що раніше голова правління "Укргазвидобування" Олег Прохоренко оприлюднив інформацію про схеми, які здійснювалися під час роботи колишнього менеджменту компанії.

Як зазначає в своєму блозі народний депутат від "БПП" Сергій Лещенко, до призначення нового менеджменту, "Укргазвидобування" контролювалася депутатською групою "Воля народу".

Як відомо, 20 травня суд задовольнив позов компанії "Укргазвидобування" про розірвання договору про спільну діяльність з ТОВ "Фірма "Хас", акціонером якої є народний депутат від групи "Воля народу" Олександр Онищенко.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!