СБУ та ГПУ проводять обшук в "Укргазвидобуванні" – джерело

Середа, 11 травня 2016, 10:44

Служба безпеки України, Генпрокуратура та співробітники "Альфа" проводять обшук та виїмку документів в ДП "Укргазвидобування".

Про це "Економічній правді" повідомило джерело.

За даними джерела, виїмка документів та обшуки проводяться стосовно нової комманди компанії, яка займалася державними закупівлями.

Крім того, у коментарі "ЕП", голова "УГВ" Олег Прохоренко не спростував дану інформацію.

Реклама:

Як повідомили у прес-службі СБУ, служба виконує окремі доручення.

"Справу веде Генеральна прокуратура. СБУ виконує окремі доручення. Зокрема сьогодні проводяться слідчі дії на виконання рішення суду. За більш детальною інформацією потрібно звертатись до ГПУ", - зазначили у прес-службі.

Як відомо, у лютому 2016 року співробітники Генеральної прокуратури України проводили обшуки в чотирьох філіях ПАТ "Укргазвидобування".

Нагадаємо, що раніше Прохоренко оприлюднив інформацію про схеми, які здійснювалися під час роботи колишнього менеджменту компанії.

"У травні 2015 року 373 млн гривень було виведено на депозит в "Банку Інвестицій та заощаджень". Протягом місяця до мого приходу були наспіх проведені сумнівні тендери в цілому на 100 млн гривень", - зазначив Прохоренко.

Як зазначає в своєму блозі народний депутат "БПП" Сергій Лещенко, до призначення нового менеджменту, "Укргазвидобування" контролювалася депутатською групою "Воля народу".

Також нещодавно ПАТ "Укргазвидобування" звернулося до суду з питанням розірвання майже всіх договорів про спільну діяльність (СД) з газовидобутку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: