ГПУ проводить обшуки в "Укргазвидобуванні"

Четвер, 11 лютого 2016, 17:30

Співробітники Генеральної прокуратури України проводять обшуки в чотирьох філіях ПАТ "Укргазвидобування".

Про це повідомляє прес-служба "Укргазвидобування".

Як зазначається, обшуки проводяться на підставі постанов Печерського районного суду м. Києва від 28 січня 2016 року.

"Предметом обшуків є вилучення документів щодо взаємовідносин ПАТ "Укргазвидобування" з підприємствами-контрагентами щодо постачання обладнання протягом 2014-2015 років", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Як пише глава правління компанії Олег Прохоренко у себе на Facebook, співробітники намагаються вилучити документи не позначені в постанові.

"Є сигнали, що були спроби вийняти інші документи, крім тих, які зазначені в ухвалі суду, а саме документи, які стосуються договорів СД. Наші юристи контролюють, щоб все відбулося в рамках, зазначених в ухвалі суду і під шумок не заховали щось важливе. Про порушення будемо інформувати громадськість", - написав Прохоренко.

Відголоски минулого - сьогодні зранку на 4-х філіях УГВ прокуратура робить виїмку документів за справами по розкраданню ...

Опубликовано Oleg Prokhorenko 11 февраля 2016 г.

Нагадаємо, що раніше Прохоренко оприлюднив інформацію про схеми, які здійснювалися під час роботи колишнього менеджменту компанії.

"У травні 2015 року 373 млн гривень було виведено на депозит в "Банку Інвестицій та заощаджень". Протягом місяця до мого приходу були наспіх проведені сумнівні тендери в цілому на 100 млн гривень", - зазначив Прохоренко.

Як зазначає в своєму блозі народний депутат "БПП" Сергій Лещенко, до призначення нового менеджменту, "Укргазвидобування" контролювалася депутатською групою "Воля народу".

Також нещодавно ПАТ "Укргазвидобування" звернулося до суду з питанням розірвання майже всіх договорів про спільну діяльність (СД) з газовидобутку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: