"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Людина Коломойського призначена виконавчим віце-президентом в "Укрнафті"

Вівторок, 19 квітня 2016, 18:19

В'ячеслав Карташов був призначений на посаду виконавчого віце-президента з правових питань, директора департаменту юридичного забезпечення "Укрнафти" 8 лютого 2016 року.

Про це йдеться у відповіді прес-служби "Укрнафти" на запит "Економічної правди".

"Пан Карташов був призначений на посаду Виконавчого віце-президента з правових питань, директора департаменту юридичного забезпечення 8 лютого 2016 року", - йдеться у повідомленні.

 

Раніше повідомлялося, що директор компанії "Укрнафта" Марк Роллінс залишив Володимира Пустоварова і В'ячеслава Карташова - менеджерів, призначених Коломойським, через "їх професійні якості".

Реклама:

Нагадаємо, що звільнені Наглядовою радою члени правління ПАТ "Укрнафта", чию діяльність пов'язують з групою "Приват", отримали нові посади в компанії.

При цьому в прес-службі "Укрнафти" повідомили, що Наглядова Рада Товариства не звільняла цих посадових осіб, а тільки припинила їх повноваження як членів правління.

Також, призначені 26 листопада виконавчий віце-президент з персоналу Микола Грейнерт і виконавчий віце-президент з питань видобутку та переробки Крістофер Кокс покинули "Укрнафту".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!