"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"АрселорМіттал Кривий Ріг" отримав 1,3 мільярда гривень прибутку

Четвер, 24 березня 2016, 13:50

ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", найбільше гірничо-металургійне підприємство України, за підсумками 2015 року отримало 1,38 млрд гривень чистого прибутку.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, чистий дохід від реалізації продукції становив 46,26 млрд гривень, а сума капітальних інвестицій становила 5,17 млрд гривень.

"За результатами роботи у 2015 році ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" отримало чистий прибуток. 2015 рік був надзвичайно складним для гірничої та металургійної промисловості, і наше підприємство не стало винятком", - сказав генеральний директор ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" Парамжіт Калон.

Реклама:

За його словами, ціна продажу готового металопрокату впала більш ніж на 50% в 2015 році, щодо залізорудного концентрату - це падіння більш ніж в три рази.

"До 2020 року компанія "АрселорМіттал" додатково направить 1,2 млрд доларів на виконання масштабної інвестиційної програми ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг", яка об'єднує всі ключові напрямки діяльності підприємства: охорону праці, виробництво і екологію", - сказав Калон.

"Багато інвестиційних проектів будуть продовжені в 2016 році в рамках стратегії загальної модернізації всього підприємства", - підсумував генеральний директор.

Як повідомлялося, ArcelorMittal, найбільша сталеливарна компанія світу, зафіксувала чистий збиток у розмірі 7,9 млрд доларів за підсумками 2015 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!