"Артемсіль" почала працювати з супермаркетами без посередників

Середа, 16 березня 2016, 16:56

У середу, 16 березня, ДП "Артемсіль" підписало перший прямий контракт з найбільшою в Україні мережею супермаркетів АТБ.

Про це повідомив в.о. директора "Артемсолі" Володимир Доля, передає УНІАН.

"Домовилися про те, що ми підвищуємо відпускну ціну на харчову сіль на 15%, але продукція на полицях стане дешевшою за рахунок відсутності в ланцюжку продажів такої ланки, як посередник, - сказав Доля.

"Перше відвантаження продукції планується наприкінці цього тижня. Загальний обсяг - 15 тисяч тонн. Оплата - протягом 5 днів з моменту відвантаження з підприємства", - заявив він.

Реклама:

На думку топ-менеджера "Артемсолі", прямий контракт з лідером рітейл-ринку України відкриває шлях до такої ж прямої комунікації без участі посередників з іншими великими мережевими супермаркетами країни. Причому, на умовах, заданих контактом з лідером ринку.

Раніше колишній директор ДП "Артемсіль" Денис Фоменко, розповів ЕП про те, що міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко привертав кураторів-бізнесменів, які повинні були стежити за директорами держпідприємств.

Нагадаємо, що за даними розслідування програми "Схеми", обсяг продажів продукції державного підприємства "Артемсіль" в 2015 році через приватних посередників склав 568,8 тисяч тонн, або 81,9% від загального обсягу реалізації.

Як відомо, у січні Національне антикорупційне бюро почало розслідування проти топ-менеджменту компанії "Артемсіль", підозрюючи їх в обслуговуванні інтересів перекупників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!