Стала відома ціна квитків іранської авіакомпанії Mahan Air з України в Азію

П'ятниця, 11 березня 2016, 16:45

Іранська авіакомпанія "Mahan Air" оголосила про відкриття семи повітряних напрямків в Китай, Малайзію, Таїланд, Індію та ОАЕ, через Тегеран за ціною від 400 доларів в обидва боки.

Про це представники компанії заявили на прес-конференції.

Вихід Mahan Air на український ринок став можливим завдяки нещодавному скасуванню міжнародних санкцій проти Ірану, проте поки авіаперевізник не обзавівся власним представництвом в Україні.

За словами представників авіакомпанії, Mahan Air не відчули складнощів при виході на український ринок.

Реклама:

Представляти Mahan Air в Україні буде вітчизняна авіакомпанія UM Air. Поки що планується, запустити 3 рейси на тиждень - два Mahan Air і один UM Air.

Діяльність в Україні компанія почне з запуску рейсів у Дубай, Бангкок, Делі, Куала-Лумпур, Пекін, Шанхай і Гуанчжоу. Причому вони будуть здійснюватися з пересадкою в столиці Ірану Тегерані.

За словами основного власника Um Air Родріга Мерхежа ціни будуть починатися від 400 доларів.

"Делі - економ клас в обидва боки близько 400 доларів, в Бангкок 549 доларів. Напрямок Китаю 650 доларів, Гуанчжоу - близько 700 доларів", - завив він.

Як повідомили в компанії Mahan Air, її перший власний рейс з Києва до Тегерана запланований на 20 березня.

Раніше невідома на українському ринку іранська авіакомпанія Mahan Air оголосила про запуск регулярних польотів з Києва відразу за кількома східним напрямками.

Mahan Air є приватною іранською авіакомпанією з флотом більше 50 літаків. Компанія є найбільшим перевізником Ірану і спеціалізується на далекомагістральних перевезеннях.

Нагадаємо, 7 березня Україна та Іран підписали Меморандум про взаєморозуміння V засідання Міжурядової українсько-іранської спільної комісії з економічного та торговельного співробітництва, який визначає всі напрямки співпраці між Україною та Іраном.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!