Іранська авіакомпанія Mahan Air виходить на ринок України - ЗМІ

Четвер, 10 березня 2016, 16:18

Раніше невідома на українському ринку іранська авіакомпанія Mahan Air оголосила про запуск регулярних польотів з Києва відразу за кількома східним напрямками.

Про це пише "Дело".

Як зазначає видання, у списку - рейси в Індію, Китай, Малайзію, Таїланд і ОАЕ.

Вихід Mahan Air на український ринок став можливим завдяки скасуванню міжнародних санкцій проти Ірану, проте поки авіаперевізник не обзавівся власним представництвом в нашій країні.

Реклама:

За даними видання, представляти Mahan Air в Україні буде вітчизняна авіакомпанія UM Air.

Приватна Mahan Air з флотом більше 50 літаків є найбільшим перевізником Ірану і спеціалізується на далекомагістральних перевезеннях.

Діяльність в Україні компанія почне з запуску рейсів в Дубай, Бангкок, Делі, Куала-Лумпур, Пекін, Шанхай і Гуанчжоу. Причому вони будуть здійснюватися з пересадкою в столиці Ірану Тегерані.

Як повідомили в компанії Mahan Air, її перший власний рейс з Києва до Тегерана запланований на 20 березня.

Нагадаємо, 7 березня Україна та Іран підписали Меморандум про взаєморозуміння V засідання Міжурядової українсько-іранської спільної комісії з економічного та торговельного співробітництва, який визначає всі напрямки співпраці між Україною та Іраном.

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!